KompetenceVækst Horsens - Hedensted (KVHH)

”KompetenceVækst Horsens-Hedensted” er et tilbud til såvel enkeltpersoner som virksomheder i Horsens – Hedensted området, som har lyst til at vide mere om voksen efteruddannelse. Bag tilbuddet står de skoler i Horsens og Hedensted, som tilbyder efteruddannelse til voksne.

Ideen er, at det skal være lettere at få overblik over mulighederne for efteruddannelse – for den enkelte og for virksomheden.

Vi kalder det én indgang – og det betyder, at vi, afhængig af dine ønsker og behov, hjælper dig med at finde det rigtige tilbud, ved at vi inddrager og koordinerer med den/de skoler, som har ekspertisen indenfor området.

Mødet med uddannelserne bliver på denne måde meget nemmere end tidligere. Kontakt én af vore konsulenter – du finder oplysninger om skolerne og hvem du skal kontakte på forsiden.

”Vi skal have flere af de kortuddannede i gang med at uddanne sig, så de imødekommer det voksende behov for kvalificeret arbejdskraft i vores område. Det kræver noget at motivere ansatte med de korteste uddannelser til at uddanne sig, og vi ved, at de ikke uopfordret søger kontakt med skolerne. Derfor tilbyder KVHH alle virksomheder et besøg, hvor udgangspunktet for mødet er virksomhedens og den enkeltes konkrete behov og fremtidige udfordringer,” fortæller Jørgen Jensen fra VIA Erhverv, der er tovholder på KVHH.

KVHH kontakter i løbet af de kommende måneder små og mellemstore virksomheder for at få en dialog i gang om, hvordan uddannelse kan understøtte virksomhedens mål, bidrage til fastholdelse af medarbejdere og forbedring af kvalitet, arbejdsmiljø mm.


Vil du tale med en konsulent?
Så ring til os på tlf. 2299 6543 og fortæl os om dine udfordringer.